Smiješne rođendanske čestitke za prijateljicu

Obradujte i nasmijte vašu prijateljicu sa smiješnom porukom za rođendan. Ako ste stvarno dobre prijateljice bez obzira na šalu kakvu napišete ona će je razumjeti i neće vam zamjeriti već će se slatko nasmijati. Kome drugom uopšte poslati duhovitu rođendansku čestitku ako ne možete dobroj prijateljice? Pa jel tako?

– Da mi je jedan evro za prijateljice ko što si ti do sad bi bila milioner. Nek ti je sa srećom rođendan ako nisam fulala dan. U guzvi sam ovih dana.

– Rijetkost je danas naći dobru prijateljicu sa kojom mozes dijeliti tajne, kojoj se mozes povjeriti i koja ce biti za tebe i u trenucima srece i u trenucima tuge. Želim ti za ovaj rođendan da i ti nađeš takvu prijateljicu

– Smiješna stvar mi je danas pala na pamet. Tvoj rođendan je danas i kao da ti napišem nešto ludo da se sjetiš uvijek moje poruke rođendanske kad dođe tuga. A tuga uvijek dođe to ne moš opovrgnut. To su činjenice. I ja tako razmisljam šta bi te moglo nasmijati i uveseliti za tvoj rođendan. I sjetim se znas ono kad si se ti zabavljala sa Markom, e tad ja i Marko smo se viđali, ali tad smo bili mladi… Ta priča mene uvijek dobro nasmije. Onnda kad ti je rekao da ide kod babe tad je cijeli vikend bio sa mnom. Ej on mene zove baba hahahaha. Baš luda i vesela priča i nadam se da će i tebe kao i mene uveseliti. I da od sveg srca ti zelim srećan tođendan najbolja drugarice.

Republished by Blog Post Promoter