svakodnevne lepe poruke za slanje drugarici

Poruke za rodjendan sestri

Ni jedna žena na svijetu osim majke i sestre vas ne moze toliko voljeti. Sto bi moj tast rekao nijedna zena te ne moze mrziti kao rođena žena, ali i ljubav sestre prema bratu ili sestri je jedina trajna ljubav za koju ne postoji granica. Poruke za rodjendan sestri koje joj saljete moraju slaviti ljubav koja je poslije materinske ljubavi najjača ljubav na svijetu. Zaboravite momke ili djevojke, zaboravite muževe ili žene sestrinska ljubav je toliko jako da sa podsmijeh gleda na ostale ljubavi i zaljubljenosti.

Poruke za rodjendan sestri

– Na dan kad si rođena najljepši poklon na svijetu ja sam dobila. Nisam dobila samo sestru dobila sam nekoga za maltretiranje, za igranje, za okrivljavanje kad sam ja kriva… Ali vremenom sam rasla, prošle su me bubice i shvatila koliko mi znači i koliko si mi bitna. Volim te do neba. Ti si najbolja sestra i bolju sestru niko nikad i nidje, ni u snovima nece pronaći. Za tvoj rođendan želim ti da ostaneš takva jer si kao takva idealna sestra i zelim ti još da ti se ostvare svi tvoji snov.

– Pored toga što si najbolja sestra ti si uvijek tu bila za mene, rjesavala si moje probleme, slusala si moje jadikovke i samnom slavila moje pobjede. Ti si više nego sestra ti si upotpunila moj život i olaksala ga, učinila ga ljepšim. Hvala ti na tome najbolja starija seko na svijetu. Želim ti od sveg srca srećan rodjendan i da bude najbolji do sada.

– Sjećam se da sam kao mali uvijek žalio što nemam brata no sestru. Mislio sam sa njim bi se bolje slagao, manje vukao za kosu, bolje igrao i razumijevao.. Nikad nisam znao da u tebi imam toliku podrsku, ljubav i njeznost prema meni, sve sto jedan brat mi nikada ne bi mogao pruziti, a sve mi to znači mnogo. Volim te najvise na svijetu, najbolja sestro ikada. Srecan ti rođendan

Republished by Blog Post Promoter