najlepše poruke devojci za dobro jutro

Poruke za dobro jutro za nju

Nema ništa lepše nego kad onako sneni ujutro pogledate mobilni telefon a na njemu stoji poruka za dobro jutro od voljene osobe. Od takvih sitnica nam upravo zna zavisiti raspoloženje celi dan.  I zašto jednostavnim i lepim rečima ne učinite nasu devojku, simpatiju srecnom. Procitajte sms poruke za nju i pošaljite joj najlepšu.

– Sama pomisao na tebe moj dan čini lepšim, želim ti dobro jutro, i još lepši dan, a najlepšu noć jer će tada moje ustne tvojim doć.

– Dok ti spavas ja razmisljam sta da ti napisem u poruci za dobro jutro. Ne poznajem pojam sreca ako ti nisi tu i za dobro jutro ti zelim svoju srecu, da se budis uz mene jer svaki tren bez tebe boli. Mislim bukvalno. Evo steze me u grudi i gusi me i zato brzo se budi i zovi me da ti čujem glas bar. I brzo se umi, operi zube, da se bolje ljubimo. Uzmi taksi i dolazi do mene. Podijelićemo trošak taksija po pola. Mislim da je to pošteno.

– Ja da ti kazem iskreno, đaš mi se i prva pomisao svakog jutra prije nego li i u toalet odem si ti. Nekad odem u toalet i zamisljam tebe, pa budem unutra i po po sata, dok se ukućani bune i pitaju me boli li me stomak ponovo. A ja ćutim.

– Anđele dobro ti jutro. Mislim na tebe, non stop ko dragstor 24 sata dnevno

Republished by Blog Post Promoter