najlepse poruke za godisnjicu

Cestitke povodom godisnjice braka

Cestitke povodom godisnjice braka

Godine će proći i godišnjica će dolaziti jedna za drugom, ali vaša ljubav jedno prema drugom će večno trajati. Srećna godišnjica.

Većini dece treba dosta vremena da shvate kakvu budućnost žele za sebe. Ali ja sam od samog početka znao kakvu budućnost želim – baš onakvu kakva je vaša sada. Mama, tata, srećna vam godišnjica.
Zelje za vecanje
Matura, rođendan ili prvi posao – nijedno slavlje u mom životu ne bi bilo vredno da nije vaše godišnjice koja našu porodicu čini jačom sa prolaskom svake godine. Srećna godišnjica.

Neka vam jedini najveći izazov u životu bude pravljenje bolje godišnjice od one prethodne. Srećna vam godišnjica.

Uvek sam mislio da fraze kao što su ’’bilo jednom davno’’ ili ’’živeli su srećno do kraja svog života’’ postoje samo u bajkama. Ali sam zbog vašeg braka shvatio da one postoje i u pravom životu. Srećna godišnjica braka.

Zbog vašeg uspešnog braka, mi smo bili u mogućnosti da živimo život sa toliko harmonije u njemu. Roditeljima koje toliko volim, želim vam oboma srećnu godišnjicu braka i da je proslavljate još dugo dugo godina.. najlepse poruke za godisnjicu

Ovo nije samo godišnjica vašeg braka, već godišnjica svih nadanja, snova i ambicija koje ste negovali zajedno. Srećna godišnjica.

Nikada nećete uspeti da obnovite vaše bračne zavete, zbog toga što im niste dozvolili, na prvom mestu, da se istroše. Mama i tata, srećna godišnjica.

Bez obzira na to o čemu sam učio na fakultetu, već sam dobio diplomu iz lekcija prave ljubavi, posvećenosti i poverenja – hvala tako stabilnim roditeljima kao što ste vi. Srećna godišnjica.

Zemljotresi, tornada, cunamiji ili vulkani – ništa nema moć da razbije ljubav između moje mame i tate. Ni sada, ni ikada. Srećna godišnjica.

Republished by Blog Post Promoter