cestitke-za-pravoslavni-bozic-i-badnje-vece

Čestitke za pravoslavni Božić i Badnje veče

Hristos se rodi – Vaistinu se rodi

Čestitajte pravoslavni Božić i Badnje veče svojim prijateljima – pravoslavcima, momku, curi, mami i tati, drugarici, rodbini…

Hristos se rodi – Vaistinu se rodi
Čestitajte pravoslavni Božić i Badnje veče svojim prijateljima – pravoslavcima, momku, curi, mami i tati, drugarici, rodbini …

Postoji veliki broj divnih tekstova kojima možete poželeti sve najbolje dragim ljudima, ako ste osoba kojoj nije dovoljno da samo kaže Hristos se rodi.

Evo nekoliko sjajnih poruka, što duhovitih i šaljivih, što lepih, a kratkih.

Lepe, a krate poruke za roditelje, dečka, devojku …

Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i darovi dele, anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najsretniji Božić od srca želim.

Kad anđeli upale Božićnu sveću, to ti ja želim zdravlje i sreću. Hiljadu zvezda kad naprave pir, to ti ja želim ljubav i mir.

Neka ti od Badnjeg dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najljepši san, želim ti sve najbolje za Badnji dan.

Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane nek te sreća prati, lepše želje ne mogu ti dati. Sve najlepše od srca… Sretan Badnji dan.

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek ispune ti se sve želje, tugu nek otera veselje.

Ove Božićne večeri na hiljade čestitki traže svoje puteve kroz guste pahuljice snega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umesto mene.

S prvim zracima sunca nek Badnje jutro dođe u tvoj dom i donese ti poklon isprepleten od sreće i veselja, i naravno zdravlja. Želim ti najlepši Božić uz ispunjenje svih želja.

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis i sačuvaj ono što voliš!! Srećan Badnji dan i Božićni praznici….


Duhovite
Kuc, kuc… Ima li koga? Daj otvori, smrznuću se napolju. Zašto me tako zbunjeno gledaš? Pa ja sam samo mali anđeo koji je došao da ti poželi: da ti od danas sve krene na bolje, da za sve imaš hrabrosti i volje, ljubav da ti bude kao najlepši san i da ti sve bude lepo kao Božićni dan!

Dok se boriš sa posnim oslićem, nešto lepo mirišeš nosićem. To u rerni prasence se peče, dobri dome, sretno Badnje veče.

Nemoj da misliš da si danas nešto posebno samo zato što su praznici. POSEBNA SI SVAKI DAN. Sretan Badnji dan tebi i tvojoj porodici.
Neka vam Badnjeg dana sve krene nabolje, da imate za sve snage i volje, da vam ljubav bude ko najlepši san, da šampion opet bude Partizan!

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… Sretan Badnji dan!

Mercedesa karavana želim ti Badnjeg dana, sto kvadrata novogradnje želim ti na veče Badnje, ako treba još i neka kinta, onda mora da se rinta!

Evri ti iz džepa virili, zlobnici u dupe pirili, mnogo te tvoj brat voli a za ostale nek te uvo boli. Sretan Badnji dan!

Gledaj ti si meni ekstra drugarica sada moram nešto da ti priznam, veoma mi je teško, al moraš da znaš istinu … Božić Bata ne postoji … Sretno Badnje veče….

Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na Badnji dan!

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina CE. On se nalazi u: prasen-CE, sarmi-CE, kobasi-CE, vešali-CE kao i u napicima: piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE. Jedino pazite da se ne predozirate vitaminima, može da škodi. Mir Božiji! Hristos se rodi!

Na stolu praščić, u ruci nožić, želim vam svima srećan Božić.
Neka Gospod sa nebesa kupi tebi Mercedesa, a po želji dobrog Hrista neka bude Dizel 300, jer mečka je uvek u modi, mir Božiji Hristos se rodi!

Hristos se rodi! Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.

Neka ti ovaj Božić bude kao iz snova. Neka ti se evri množe, a muški na tebe lože. Želim ti vilu na Tari, auto Ferari, krpice iz Pariza i karticu Viza punu deviza. Imala uvek povod za dobar provod. Hristos se rodi!

Za Božić ti želim sve najbolje: zdravlja, sreće, ljubavi… Ma dosta zafrkancije. Želim ti neverovatan seks, takav da te infarkt strefi. Da u pola manje radiš a tri puta više zarađuješ. Hiljadu ludih noći sa najboljim prijateljima… Hristos se rodi.

Želim ti mnogo ljubavi, sreće, zdravlja, zajebancije, uzajamne tolerancije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije. Imala uvek povod za dobar provod… Hristos se rodi, srećan Božić …

Kad osedlam svog metalnog konja, i osetim miris pun oktana, ništa ti drugo poželeo ne bi osim onog što želim i sebi! Lepo vreme, veliku brzinu, a i sreću da naši ne brinu. Kacigu na glavu, motor nek te vodi, mir Božji, HRISTOS SE RODI!

Hristos se rodi! Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkaš u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi.

Dunav i Tisa mirno teku, sa sobom nose poruku neku, uhvati soma, smuđa il štuku, da nikad ne znaš za drugu muku. Pecanje ti želim godinu celu, puno uspeha u lovu na belu. U kratkim crtama da ne dužim više, želim ti pecanja sve više i više. Ljubavi, zdravlja ribolovačke sreće, da hvataš ribe sve veće i veće, da ruka Božija na pecanje te vodi MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI!

Hristos se rodi, srećan Božić ! Zamisli sve stvari koje bi volela da ti se dogode i pretpostavi da sam ti ih ja poželeo.

Republished by Blog Post Promoter