najbolje cestitke za godisnjicu veze

Poruke momku za godišnjicu

Izdvojene poruke za momka koje mozete mu poslati za vasu godišnjicu. Ovo su samo od nekih lepih cestitki za godisnjicu veze koje mozete poslati vasem decku. Vec ranije smo napisali nekoliko lepih poruka pa smo na vase insistiranje još dodali ovih poruka.

ČESTITKE ZA GODIŠNJICU

Želim da se za svaku našu godišnjicu osvrnemo i kažemo da smo imali najlepših 12 meseci uživotu. Zgodni, srećna ti godišnjica.

Nazdravljam našim budućim izlascima na večere, u klub, karaoke žurke, vikend putovanja i doručke u krevetu. Srećna godišnjica.

Suđeno mi je da se njišem na tvojim brižnim rukama, tebi je suđeno da budeš razmažen mojom nevaljalom ljubavlju, suđeno nam je da budemo zajedno. Volim te, srećna godišnjica. najbolje cestitke za godisnjicu veze

Oduzimanje tuge, sabiranje radosti, brisanje bol, dodatak sreće, zaboravljanje stresa, skupljanje blagostanja – ovo je računica koja se dodaje za našu godišnjicu. Srećna godišnjica.

Naša godišnjica dolazi jednom godišnje, ali, mi kao da je slavimo svakoga dana. Srećna godišnjica.

Kome trebaju skupo vino i luksuzni pokloni da proslavi godišnjicu, kada mi imamo tople zagrljaje i mekane poljupce? Srećo, srećna ti godišnjica.

Naša godišnjica je šansa za mene da razmislim i osvrnem se na to da ni u najluđim snovima nisam mogla očekivati da budem u tako savršenoj vezi. Srećna godišnjica.

Republished by Blog Post Promoter