Poruke za venčanje nove 2016

Neka vam ovaj novi početak, donese sreću i radost u vaš život. Budite i ostanite zauvek zaljubljeni jedno u drugo. Uživajte u ovom danu. Čestitke od srca od mene za vas.

Ne postoji išta lepše na svetu od prizora dvoje duboko zaljubljenih ljudi. Kada dva srca postanu jedno, onda zvone zvona svadbena. Venčanje je poseban dan: to je rođenje nove porodice. Čestitam vam na venčanju.

Tako sam srećan što ste našli nekog kome možete verovati i voleti ga toliko da odlučite provesti ostatak života s njim. Bez deljenja, ne postoji niko ko bi pričao uspomene o avanturama i uspesima u životu jedne osobe. Uveren sam da će vaša ljubav trajati i ostati prava, iskrena, saosećajna i puna opraštanja kroz sve što će život baciti na vas.

Mladi i mladoženji želim sve najbolje. Želim vam puno ljubavi i sreće ispunjene najslađim osećanjima budućeg bračnog života.

Bez obzira koliko ste imali naporan dan, uvek nađite vremena za sebe. Držite se za ruke. Budite slobodni. Iznenađujte jedno drugo. Nađite priliku da svakog dana pokažete koliko ste zahvalni što ste u braku.

Želim da ovaj predivni par doživi da pleše na venčanju svojih unuka. Želim vam svu sreću i ljubav u životu. Srećno venčanje.

Republished by Blog Post Promoter