poruke za devojku koja je varala raskid veze sms

Poruke za raskid za devojku

Nikada nemojte da raskidate sa devojkom preko sms poruke, tvitera, email-a ili objavom na Fejsbuku. Budite muško i skupite hrabrosti da je pogledate u oči i recite joj zbog čega raskidate. Iako izgleda zastrašujuće, uradite to zbog toga što je to ispravna stvar. Neće biti lako i možda će doći do svađi i rasprava – ali će vam barem savest biti čista kada se prašina bude slegla. Napišite srceparajuću poruku na parčetu papira. Dajte je vašoj devojci posle raskida. Bilo da su u pitanju laži, varanje, ljubomora ili izdaja – čitajući vašu poruku dok budete odlazili će joj dati vremena da se osvrne na stvari koje su dovele do kraha vaše ljubavi. Ovo će možda biti jedna od najtužnijih i najbolnijih stvari koju ste uradili ali nemojte odustati od toga. Vaša ljubav i vaša veza zaslužuju valjanu završnicu.

Poruke za raskid sa curom

Umesto što si se pretvarala da me voliš, trebala si biti iskrena. Oslobađam ti srce tako što raskidam sa tobom. Iako će to zabiti bodež kroz moje, to što će boleti vredeće zbog toga što me nikada nisi ni volela.

Raskidam sa tobom zobg toga što si uvek tražila pogrešne stvari, ali u stvarnosti, sve je bilo savršeno sve vreme.

Naša veza je bila put na kome sam ja bio zauzet uživajući u prelepim pogledima dok si ti bila zauzeta gledajući u izbočine i rupe na putu. Zbogom.

Raskidam sa tobom… do ovoga dana nije moralo doći, da si samo prestala tražiti greške i umesto toga, počela gledati u moju snagu. Do ovoga dana nije moralo doći, da si samo prestala prepirati se o stvarima koje nisam uradio i počela ceniti stvari koje jesam. Do ovoga dana nije moralo doći, da si samo prestala slušati ono što su ti drugi govorili i umesto toga počela da slušaš šta je moje srce imalo reći.

Republished by Blog Post Promoter