Zbogom zauvek poruke za prekid veze

Zbogom zauvek poruke za prekid veze

Nekad vam fale reči da bi ste onoj koju ste do juče najviše voleli rekli zbogom i zato vam mozda neka od naših poruka olakšaju put da promađete prave reči da bi prekinuli vezu.

Raskidam sa tobom zato što se ti stalno trudiš da nađeš stvari koje možemo raditi zajedno zbog kojih bi ti bila srećna. Dok sam ja uvek nalazio svu sreću koja mi je trebala samo time što sam bio sa tobom.

Stalno si pokušavala da našu vezu načiniš savršenom, dok sam ja uvek verovao da je ona već bila savršena. Zbogom.

Zbog naše ljubavi sam se osećao živim i ona me je oslobodila. Hranila me je, kao što korenje hrani drvo. Ali tvoji zlokobni pristupi su me doveli u bedu,počeo samosećati kao da sam bačen u zatočeništvo. Nikada nisam želeo da se naša veza završi, ali nažalost, ne mogu se više pretvarati. Zbogom zauvek.

Tupave rasprave će dolaziti i odlaziti, ali zloba u tvom srcu nikada neće prestati da raste. Biće teško raskinuti sa devojkom mojih snova, ali mislim da mi je bilo dosta.

Umesto da hraniš našu vezu iskrenošću, ukaljala si je lažima. Umesto da svojom ljubavlju nacrtaš dugu, ti si na moje životno nebo bacila tamnu senku. Zman da se nećeš iznenaditi zbog ovoga, zbog toga što si mogla i očekivati – Raskidam sa tobom zato što je ono što si uradila jednostavno bilo srceparajuće.

Uvek sam mislio da je naša veza imuna na sve oluje koje života baci na nas. Ali nisam razmišljao o onoj najvećoj – TEBI. Zbogom zauvek.

Nikada neću razumeti šta te je nateralo da lažeš, varaš i izdaš me, ali sam siguran da ne želim da čekam kako bih saznao. Zbogom.

Republished by Blog Post Promoter