Srećna godišnjica najlepše sms poruke

Srećna godišnjica najlepše sms poruke

Najlepše poruke za godišnjicu – Srećna nam godišnjica

Ne marim ukoliko mi ne daješ poklone ili me ne pozdravljaš. Dok god mi daješ poljupce iz snova, ja sam srećna. Srećna godišnjica.

Sve mi je izgledalo kao mračno noćno nebo dok ga ti nisi upalio – moja najsjajnija zvezdo u životu. Imali smo uspone i padove ali dole duboko u mom srcu sam uvek verovala da ćemo stići ovoliko daleko. Srećna godišnjica.

Prevalili smo dug put, ali nas čeka još duži. Imamo još puno uspona da podelimo zajedno sa nešto padova. Naša godišnjica je ona tačka na našem ljubavnom putovanju – gde možemo staviti pauzu i shvatiti koliko smo imali sreće. Srećna godišnjica.

Od moga života si napravio plejlistu romantičnih pesama koje sviraju iznova i iznova u spirali koji nema kraja. Srećna godišnjica.

Za sve trenutke kada sam bila ljubomorna i za sve trenutke kada sam bila posesivna, sve što hoću da znaš je da je tvoja ljubav vrlo zavisna. Srećna godišnjica.

Za mnogo ljudi se iskustvo prvog poljupca, prvog zagrljaja i prvog puta kada jedan prespava kod drugog, svede na predivne uspomene. Za mene su se oni preveli u predivnu prvu godišnjicu. Volim te.

Danas sam na tviteru sve svoje tvitove posvetila dečku koji je tako sladak. Danas sam na Pinterestu sve svoje pinove posvetila dečku zbog kog mi srce peva. Na Fejsbuku sam danas sve svoje statuse posvetila mojoj ljubavi koja mi je na predivan način promenila sudbinu. Srećna mu godišnjica.

Naša godinjica za mene nije samo datum. To je podsetnik da se isplatilo vreme koje sam provela tražeći savršenog momka. Srećna godišnjica.

Moje veliko samouverenje dugujem našoj godišnjici. Svake godine, našagodišnjica potvrđuje da sam uradila pravu stvar postavši tvoja devojka. Srećna godišnjica.

Republished by Blog Post Promoter