SRETAN USKRS Hristos VARSKRSE

SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS

Trci zeko preko brda i dola, jer zna da tebe poljubiti mora… Ostavio zeko mrkvu i kupus da tebi pozeli SRETAN VASKRS!!!

Dok vaskrsnje lomis jaje neka mir tvojom dusom vlada, nek ti Hristos snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. HRISTOS VASKRSE!

Nek svetlost vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najblizi rod. HRISTOS VASKRSE!!!

Nedeljno jutro kad zablista, radosno docekajte VASKRSLOG HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. HRISTOS VASKRSE!!!

Neka ti radost uskrsnuca vrati veru u zivot, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreca vecni pratilac! HRISTOS VASKRESE !!!

NEK TI HRISTOVO VOSKRESENJE DONESE SRECU, LJUBAV I BLAGOSTANJE, A USKRSNJE PRVO JAJE SVE ONO STO TI NEDOSTAJE. H R I S T O S V O S K R E S E !!!

Sveto jaje uskrsnjeg jutra, sto ti danas kucu krasi, nek ti donese svaku srecu i od svake muke spasi. Dok vaskršnje jajo lomi, nek mir tvojom dušom vlada,, nek ti Hristos snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. HRISTOS VASKRSE

Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. HRISTOS VASKRES!

Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! Sretan Vaskrs!

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Sretan Vaskrs!

Zaviri u košaricu. Tu ćeš naći pisanicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: *S*R*E*T*A*N* *V*A*S*K*R*S*

Doskakutao jedan zeko, pa mi nešto lijepo reko. Danas sreću i veselje djelim pa ti Sretan Vaskrs želim!

Srcemo celim srećan USKRS ti želim, neka te BOG blagoslovi da ti se ostvare svi snovi, uz veru da te sreća prati i da ti dobro boljim vrati. Hristos Voskrese !

Kad do tebe zeka skokne, želim da te u lice smokne! Da ti punu korpicu nade i sreće donese, a sve brige i tuge odnese. Srećan USKRS ! Hristos Vaskrse

Vaskrs je dan sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđu zdravi bolesnoga, da veseli teše žalosnoga, da sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži. Da se ljubav na ljubav uzvrati, da vernoga božja milost prati. Nek od zvona sva se zemlja trese, Hristos Vaskrese, neka vam svaku blagost od boga donese.

Srećan Uskrs domaćine, da imate goste fine da zdravica kruži, da se vino dobro služi, da u domu cveta sloga da je zdravlje dar od boga, da se vazda pesma ori, da se mudra reč zbori, nek je Uskrs srećan svima da slavite vekovima! HRISTOS VASKRESE

U zoru su i anđeli zapevali, sretno uskrs dočekali, tako srećan i Vama bio i sve ukućane blagoslovio. Hristos Voskrese!

Nije Vaskrs čestitka ni darovi skupi, već nešto što ne može da se kupi. To je molitva i blagost od boga, da svako još više voli prijatelja svoga. Hristos Vaskrese !!! SREĆAN PRAZNIK TEBI I TVOJOJ PORODICI!

Iskrene se želje roje… Bog neka blagoslovi i čuva tebe i sve tvoje, tvome domu sve dobro donese, SREĆAN USKRS – HRISTOS VASKRESE !

Radost tvom srcu, u duši veselje, osmeh na tvom licu to su moje želje, kraj sebe da imaš drage ljude i ovaj uskrs da ti sretan bude. HRISTOS VOSKRESE.

 

SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS
SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS
SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS
SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS
SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS
SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS
SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS
SMS PORUKE ZA VASKRS USKRS

Republished by Blog Post Promoter