sretan rodjendAN

Sms poruke za rodjendan ljubavne

Arhiva sa najljepsim sms porukama za momka, djevojku. Pošaljite lepe sms poruke za rodjendan i neka to budu bas neke on nasih lepih ljubavnih poruka. Kod nas mozete naći bas mnogo čestitki za sve i prilike i osobe.

Ljubavne poruke za rodjendan

Ja stvarno ne znam šta bih ti ja kao momak poželeo za rođendan jer si samnom dobila sve. Srećan ti rodjendan jedina moja i da nam ljubav potraje.

Znaš da loše pamtim datume i zato sam se baš iznenadio kad sam od samog jutra bio svesan da ti je danas rodjendan, onda pomislim i shvatim, da mi do neba značiš i da bih prije svoj rodjendan nego tvoj zaboravio. Neka ti se ispuni sve što želiš ali da sve što ti se ispunjava (fizički) bude ispunjeno od mene

Gledam sebe u ogledamo i pomislim koliko sam se promenila, da mi je neko rekao da ću voleti nekog vise od sebe ne bih mu verovala. Danas i od kako sam sa tobom bitniji si mi ti od same mene. Toliko te volim i za rodjendan danas ja ti nista više od toga ne mogu dati. Srećan ti rodjendan najmiliji

Ljubav je došla tiho i ni slutila nisam da će me toliko obuzete da sva drhtim od radosti što ću te videti dana, ljubiti i dati ti poklon kakav nisi mogao očekivati ni u najludjim snovima. Nek ti je srecan, a bice veseo ja ti obecavam ovaj tvoj rodjendan.

Republished by Blog Post Promoter