Sms poruke nedostajes mi

tematske lepe sms poruke sa temom nedostajes mi. Recite bar sms porukom onom ko vam nedostaje, napisite mu nedostajes mi, ukrasite poruku i zadivi osobu do koje vam je jako stalo, bez koje ne mozete dalje.

Nedostajes mi toliko da je evo blizu tri sata, a ja nisam ni doručkovao jer su mi sve misli upućene tebi. Mislio sam da ću biti jak da ti neću morati napisati poruku, htio sam malo izigravati muškarčinu ali ne želim nikakve izgre izmedju nas jer ovo što ja osećam prema tebi nije, ovo je ljubav.

Lagala bih te kada bih ti rekla da mi nedostajes, ne ne nedostajes mi, ja venem bez tebe, sušim se kao cvet bez sunca, gušim se bez tebe kao riba ne suvom, gubim dah i srce mi radi ne rezervi. Ne, ne nedostajes mi, umirem bez tebe.

Tek sada kad se razdvojim od tebe shvatam koliko je vreme stvarno relativno, sa tobom dani lete, bez tebe su dani ko godine. Dodje mi da vrisnem tvoje ime koliko mi nedostajes. Jedva čeka, da te vidim i samo te zagrlim, da smirim srce koje ne zna bez tebe.

Znaš kako je kad si dete pa ti uzmu omiljenu igračku, e meni je gore, jer ti za mene nisi omiljena igracka ti si moj život. Sve mi tvoje nedostaje i ne znam jesam li ti do sada rekla volim te ludo.

Zavoleh te ludo i sad čim me ispustiš iz zagrljaja nedostaješ mi. Gledam sat i ne mogu da verujem koliko vreme sporo teče kad smo razdvojeni. Nedostajes mi toliko da je to previše za mene.

Republished by Blog Post Promoter