Sms cestitke za vencanje

Najlepše čestitke za svadbu za mladence povodom stupanja u brak. Sms čestitku možete poslati uvek kad niste u prilici poslati pravu čestitku već se morate zadovoljiti običnom sms porukom.

Čestitke za venčanje

Koračajte srećni bračnim putevima, praćeni srećom i uvek imajte ljubav uz sebe jer na bračno putovanje se jedino bez ljubavi ne sme krenuti, a ja znam da kod vas ljubavi ne fali. Primite moje iskrene čestitke za venčanje. Tako mi je žao što nisam bio u prilici doći na svadbu.

Ima nešto u čoveku što mu govori šta je ispravno šta ne, šta je dobro a šta loše. Ja ne znam bolji način da krunišete jedinu zasigurno ispravnu stvar u životu, a to je ljubav. Srećno sklapanje braka

Kada tako dve dobre osobe u čijim očima se vidi ljubav stupe u brak tada je jasno da će taj brak uspeti jer jedini lek za sve bracne probleme je ljubav.

Neka vam plovidba bračnim vodama donese pregrš lepih trenutaka i da mladoženja nikad ne zaboravi najstarije bračno pravilo, srećna žena znači srećan brak.

Iako je venčanje prošlo nikad ne dozvolite da išta poljulja vašu ljubav. Primite moje iskrene cestitke za svadbu, čuo sam da je bilo prelepo i tako mi je krivo sto nisam bio u mogucnosti doci.

Republished by Blog Post Promoter