Poruke za odlazak u penziju

Lepe poruke za odlazak u penziju i orginalno napisane čestitke za penzionisanje kojem možete uveličati ovaj jako bitan dan novonastalom penzioneru.

Svi znamo da si jedva dočekao ovaj dan pa samo želim da se još posebnije osećaš i zato ti šaljem ovu čestitku. Neka ti penzionerski dani lepo prolaze

Srecan ti odlazak u penziju i sad se konačno možeš posvetiti svemu onom za šta nisi imao dovoljno vremena dok si radio.

Svaki početak je težak pa ćeš se i ti možda malo čudno osjećati kad se rano probudiš, a još ti se nije ustalila činjenica da možeš leškariti opušteno u krevetu dokle god želiš. Želim da uživaš u penzionerskim danima, pa ako treba nek ti penzionerski dani budu prepuni avanture i akcije ako te još drži snaga.

Iskrene čestitke od mene za odlazak u penziju. Tek sad počinje pravi život jer u tebi je uvek bilo želje za akcijom, uvek je kreativnost navirala iz tebe jedino te nedostatak vremena sputavao. Sada nadam se da ćeš moći se posvetiti kreativnijem poslu od ovog koji si do sada radio.

Neka tvoje penzija toliko traje da je više godina primaš no što si za nju radio.

Došao je dan kada ćeš moći da ispuniš dan stvarima, ljudima i poslovima koje voliš. Ako je iko tošteno zaslužio penziju onda si to ti. Iskrene čestitke jer danas stvarno nije lako otići u penziju

Republished by Blog Post Promoter