Poruke za decka koji je daleko

Pa kaže daleko si daleko si neko te drugi ima daleko si daleko si… Šalimo se malo ako je daleko od očiju nije daleko od srca, laže ona stara poslovica. Ako nekog zaista volite razdaljina nije bitna, samo ljubav može pobijediti sve i nikakvi kilometri i razdvojenost ne mogu ugasiti ljubavi plan koji gori. Možda vam se svidi neka od poruka koje sam ja slala dečku koji je bio daleko koji je sada moj muž i kome sam rodila troje djece. Meni je svaka njegova poruka jako značila.

– Kad zatvorim oči sjetim se svih onih trenutaka zbog kojih sam te ovako ludo zavoljela. Uzeo si mi srce i otišao, ostavio si srce bez njegovog najljepšeg dijela i dok god ne spustis usne na moje ja necu biti ja.

– Sanjala sam te. Bio si sa drugom. Pod pritiskom sam ogromnim kad te ne vidjam ovoliko. Teško mi je bez tebe. Volila bih da mi kupiš helikopter da brzo dodjem do tebe.

– Ti ne znaš kako je teško zaspati, a ne osjetiti tvoju toplinu. Ti ne znaš koliko srce zudi za danom kada ce nestati razdvojenost kad ce nam se spojiti tijelo i um.

Volim tvoje dlanove. Želim ih po cijelom svom tijelu.

– Ja samo da te napomenem da ne zaboravis ni slučajno volim te.

Republished by Blog Post Promoter