Dobro jutro moja voljena

Najlepše ljubavne poruke za dobro jutro za voljenu jednu jedinu pravi i istinsku ljubav koju volite srcem svim, vazda i po suncu, kiši, snegu ili košavi. Prava ljubav se treba njegovati hraniti riječima emocijama i djelima. Učinite sve da od samog jutra vaša djevojka se osjeća posebno kao jedina osoba na svijetu kao neko ko je tu i ko vas u svakom trenutku čini srećnim.

– Prije nego što ustaneš moram ti napisati sms poruku. Pokušao sam sa stihovima ali nisam neki dobar stihoklepac pa ću ti jednostavno reci da su jutra ljepša od kada si ti usla u moj život.

– Volim te dok sunce izlazi, po vas cijeli dan, u sumrak i po noći, a čak si redovno u mojim snovima. Ipak najljepše mi je kad si ti tu blizu mene, srce mi se upotpuni od tvoje blizine, tvog poljupca i zagrljaja.

– Neko voli ono neko voli ovo, a ja i ti mala uvijek nesto novo. Dobro ti jutro andjele moj jedini. Jedva čekam da te vidim, jer ako prodje jos koji sekund i ja budem bez tebe, para će mi krenuti na uši jer jednostavno ti si kao ulje za moje srce, bez tebe nikako ne funkcionisem i načisto se pokvarim.

Republished by Blog Post Promoter