Čestitke za rođendan tati

Izbor najlepših rođendanskih poruka za oca.

Čestitke za rođendan tati

Dragi oče, želim ti da budeš takav kakav jesi, savršen, jer drugačiji čovjek ne bi mogao imati mene ovako savršenog. Srećan rođendan tata.

Šaljiva čestitka za oca

Dragi tata, znam da te sreca nije uvijek pratila (pogledaj me na sta ličim) znam da imas ihaha mana, voliš puno brate da popiješ, ništa ne radiš po kući, neuredan si, ali ipak ja te najviše na svijetu volim (nemoj reći majci, sestri i mojoj curi) i želim ti sve najlepše za tvoj rođendan.

Lepa rođendanska želja za oca

U stanju da siri kad je frka, da nasmeje kad je teško, da stvori pare iz ničega, da pruži ljubav i podršku, da zagrli, uteši, da bude pekar i lekar, da bude golman i bejbisiter.. to je supermen. to je moj tata. Srećan ti rođendan ćale i sve najlepše ti želim od srca.

Poruka od ćerke za tatu za rođendan

Djeca su oduvek govorila moj tata je najbolji, moj tata je najlepši, moj tata je najjači.. Ja znam da ti nisi ni najjači ni najlepši ali si sigurno najbolji otac na svetu. srecan rodjendan

Rođendanske želje za oca od sina

Sjecam se davno kad smo imali temu iz srpskog jezika za sastav sa naslovom Moj idol, ja sam pisao o tebi. Davno je to bilo, tada sam još bio dete. Ništa se od tada nije promenilo i dalje si moj idol, uzor, zvezda vodilja, kako biti bolji covek i kako moralno postupati, kako ne gaziti ljude, ali ni dati da te gaze, kako traziti i naći sreću u životu.. Retki su tako veliki ljudi kao ti tata. Neka ti je srecan rodjendan i svi dani posle njega.

Republished by Blog Post Promoter