Cestitke za prvi rodjendan deteta

Cestitke za prvi rodjendan deteta

Najlepse cestitke za prvi rodjendan deteta koim mozete ugodno iznenaditi roditelje koji proslavljaju 1 rođendan svog malog čeda. Roditeljima će sigurno biti izuzetno draga da se setite njima najbitnijeg datuma.

Želim ti da ti ovaj prvi rodjendan bude nezaboravan, da ga provedeš sa osmehom na licu, a da kako rasteš sve više ličiš na svoje roditelje jer su oni izuzetni ljudi, a ti si izuzetno slatka mala bebica. Ostani slatka i nasmejana.

Žabo jedna mala pa zar već imaš jednu godinu? Pa od sveg srca nek ti je srecan ovaj mali rodjendančić.

Nekad mi dodje da te pojedem koliko si slatka beba. Čestitam na prvoj svećici i prvoj baš tvojoj i samo tvojoj torti. Želim ti ugodno detinjstvo i da te Bog čuva.

Kada nečiji osmeh toliko radosti napravi mom srcu kao što tvoj osmeh čini ne mogu,a da ne poželim da i dalje uveseljavaš i izazivaš najlepša osećanja kod svih koji su u tvojoj blizini, mali andjele. Srecan ti prvi rodjendan mala bombonice

Neka ti prvi rođendan donese mnogo zagrljaja, poljubaca i osmeha, neka ti bude ukusna torta, a celi rodjendan bas kako si ti zamislio (zamislila) u svojoj maloj glavici. Srecan ti 1. rodjendan andjelku mali voli te tvoja …

Republished by Blog Post Promoter