rođendanske cestitke za 40ti rodjendan

Cestitke za 40 rodjendan

Rodjendanske želje za ljude koji pune 40 godina. Pogledajte primjere i kako i vi možete napisati cestitke za 40 rodjendan. Imamo saljive, ozbiljne i lepe poruke za sve one koji proslavljaju cetrdesti rodjendan.

Rođendanske čestitke za četrdeseti rođendan

Svi od pedest i više godina će ti reći da si sad u najboljim godinama. Srećan ti četrdeseti rođendan

Da me neko pita da te opišem u par riječi rekla bih da si kao vino, što si stariji to si bolji i ukusniji. Čestitke od srca na četdesetom rođendanu.

A sad znam što si ti nervozan zadnjih dana, stize te kriza srednjih godina. Ne brini i to će proći brzo, još koju godinu i proći će i te srednje godine. Sve najbolje ti želim za rođendan.

Da te ne znam nikad ne bih rekao da imas punih 40. godina. Realno izgledas ko da imas 39,7 godina. Znaci dobro se drzis za svoje godine i još ti ne treba štap. Jel možeš sam otići do toalete? Kako bešika starče? Kad ćemo igrat šaha? Izaberi koji ti je od ovih najljepši da ti kupim za rođendan. Sve najbolje

Želim ti da ti ovaj rodjendan bude lepši od prethodnih 39. i da ti se otvari sto ti se do sada nije ostavrilo. Cestitke od srca za tvoj 40-ti rodjendan.

Republished by Blog Post Promoter